Novice

NOVICE: BRUGOR MOBIL OPREMIL DVA KAMPA

29.10.2014

V svojem nadaljnem razvoju je Brugor mobil na Jadranski obali opremil dva ekskluzivna kampa


Na Rabu v Kamporju je BRUGOR z mobilnimi vilami BM 4, opremil najbolj luksuzen kamp na HrvašKem LANDO RESORT ki ima po najnovejši tabeli Hrvaškega ministrstva za turizem 4 zvezdice. V kampu smo postavili hiške , ki imajo 48 m2 komfortnega bivalnega prostora z dvema spalnicama, dvema kopalnicama in kuhijno ter dnevno sobo in 20 m2 izjemne terase. Gosti so kamp in hiške ocenili kot vrhunsko doživetje in izjemno udobje.


Na Krku v kampu GLAVOTOK, ki je prvi eko kamp na Hrvaškem, pa smo postavili mobilne hiške BM 5, ki s 33 m2 bivalne povrsine in 12 m2 terase predstavljajo oazo miru in udobja v samem srcu kampa. Gre za nov koncept bivanja v naravnih, odlično toplotno in zvočno izoliranih hišicah, ki zagotavljajo maksimalen užitek le streljaj od morja.


Uradna predstavitev Mobilne hišice Brugor Mobil 1

5.4.2012, Rijeka (Hrvaška)

 

April 2012 smo v podjetje Brupol dom d.o.o. javno predstavili novo serijo mobilnih hišic Brugor z imenom Brugor Mobil 1, ki predstavlja nov produkt slovensko-hrvaške naveze.

 

Gre za dvonadstropno mobilno hišico, ki se od konkurence razlikuje po dovršeni zunanji obliki, moderni notranji opremi in kokurenčni ceni. Mobilna hišica je narejena za vse vrste terenov, bodisi ob morju ali zeleni naravi, saj z svojimi 45 m2 omogoča bivanja 6 - 8 oseb. Izdelek je izjemna obmorska počitniška hišica, hkrati pa jo lahko postavimo tudi kot prekrasen vikend v naravi.

 

Predstavitev je potekala na dvorišču podjetja Centaroprema d.o.o. v Rijeki, kjer so imeli govor predstavniki Brupol dom d.o.o., Centaropreme d.o.o in župan občine Kastava. Prireditev je zaključil sam župan primorsko-goranske županije g. Vujić. sledila je demonstracija objekta in predstavitev mobilnosti hišice. Prireditev se je zaključila s pogostitvijo in družabnim srečanjem.

 

Predstavitveno mobilno hišico si lahko ogledate še cel april v Rijeki ali pa našo zadnjo postavljeno v bližini Pag-a.

 

Galerija slik

Stopite v stik z nami



Kontaktirajte nas in nam sporočite vaše povpraševnje, želje ali vprašanja in s skupnimi močmi bomo našli najboljšo rešitev za Vas

 Telefon:00 385 91 501 6970
 E-pošta:info@brugor.si

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
pravno obvestilo.