Pogosta vprašanja
1. Ali lahko za izdelavo hiše sam pošljem idejo?

Seveda, vse naše hiše so narejene individualno, kar pomeni, da pri oblikovanju zunanjosti in  notranjosti  sodelujemo s kupcem in v celoti sledimo njihovim zahtevam in željam. Imamo močno ekipo arhitekotv, ki vaše želje spremeni v izvedbeno obliko.

2. Kakšna je najmanjša  hiša ki jo še postavite?

Postavimo vam hišo  površini od 60 m2 naprej, zadnja ki smo jo postavili pa ima površino  800 m2.  Objekt lahko postavimo tudi večnadstropno.

3. Koliko časa traja gradnja in postavitev hiše. Ali moram imeti za sestavljanje svojo ekipo in orodje?

Ko so končnani projekti in izdano gradbeno dovoljenje, potem Vam hišo postavimo v roku 60 dni.  Vsa postavitev je že vključena v ceno  in zato ne potrebujete ne ekipe ne orodij. Vaša obveznost je  samo dostop  do parcele, gradbeno dovoljenje, temelji oz. temeljna plošča  ter elektrika in voda na  gradbišču. Vse ostalo naredimo sami.

4. Kakšna je garancija za izdelano hišo?

Garancija na konstrukcijo je 60 let, na obrtniška dela, ki jih izvajamo pa 1 leto. Garantiramo  še nekaj  kar je novost v Sloveniji. V trenutni krizi  dajemo  garancijo na postavitev hiše.  Ko pridobite kredit za hišo vaša banka samo garantira naši banki izplačilo potem, ko bo hiša postavljena. Po postavitvi  hiše  bo Vaša banka izvedla plačilo na našo bank.Tako kupec nima kakršnegakoli rizika v poslovanju z nami.

5. Kakšna je cena za m2 pri ponudbi »ključ v roko«?

Cena za m2 pri ponudbi  na ključ je seveda odvisna od  materialov, ki jih želite vgraditi. Za takšen način gradnje Vam poleg klasične ponudbe, ki je opisana na naši strani, ponudimo tudi izvedbo zaključnih del, jo ovrednotimo in tako oblikujemo končno, garantirano ceno.

Stopite v stik z namiKontaktirajte nas in nam sporočite vaše povpraševnje, želje ali vprašanja in s skupnimi močmi bomo našli najboljšo rešitev za Vas

 Telefon:00 385 91 501 6970
 E-pošta:info@brugor.si

Piškotke uporabljamo za pravilno delovanje spletne strani. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
pravno obvestilo.